top of page
  • PEFT

ΤΟ πρώτο τουρνουά μετά την καραντίνα είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί στην όμορφη Πάτρα !!!!!

Το πρώτο τουρνουά μετά την καραντίνα της πανδημίας εξαιτίας του COVID-19 είναι γεγονός. Θα λάβει μέρος στην Πάτρα 9,10&11/7 στο αγαπημένο μας Three Action.

Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να γίνει και το πανελλήνιο 12-17/7 στα γήπεδα της Αθήνας απο την ΕΦΟΑ, που αν πραγματοποιηθεί αυτές τις ημερομηνίες θα είναι μια καλή ευκαιρία για όλους να δείτε που βρίσκεστε σκουοσιστικά καθώς και να προλάβετε να παίξετε μερικούς ακόμα αγώνες πριν δοκιμαστείτε στο πανελλήνιο. Όπως και να έχει όμως, όλα τα μέλη του Δ.Σ της ΠΕΦΤ θα χαρούμε να σας δούμε πάλι όλους μαζί υγιής και να περάσουμε όμορφες στιγμές εντός και εκτός γηπέδων. Το ΔΣ της Π.Ε.Φ.Τ αποφάσισε να σταθεί δίπλα στα μέλη της και να μην ζητήσει για την τρέχουσα χρονιά της πανδημίας την ετήσια συνδρομή μέχρι το Δεκέμβριο του 2021. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα μέλη που ήταν οικονομικά τακτοποιημένα μέχρι το 2020, και θα συμμετέχουν φέτος στα τουρνουά, θα πληρώσουν μόνο τη συμμετοχή τους 20€ λαμβάνοντας την έκπτωση των 10€ που είχαν ως οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Νέοι αθλητές ή παλιότερα μέλη που δεν ανανέωσαν το 2020 τη συνδρομή τους, θα ισχύει κανονικά η συμμετοχή στα τουρνουά στα 30€, εκτός και αν ανανεώσουν τη συνδρομή τους με 15€, που θα λάβουν και αυτοί την ίδια έκπτωση. (αν κάποιο μέλος δεν θυμάται αν είχε ανανεώσει για τη χρονιά 2020, στείλτε μας ένα εμαιλ και θα σας απαντήσουμε)

Για την εγγραφή σας στο τουρνουά της Πάτρας, παρακαλούμε μπείτε στο παρακάτω link που σας μεταφέρει στο tournament software για να βάλετε τη συμμετοχή σας. https://www.tournamentsoftware.com Βάλτε τους κωδικούς σας και αναζητήστε το τουρνουά : Three Action Patras summer open 2021

Όπως και παλιότερα έτσι και τώρα, προκειμένου η συμμετοχή σας να ισχύει θα πρέπει να πληρώσετε στο λογαριασμό του συλλόγου που τηρείτε στην Eurobank,τη συμμετοχή σας για το τουρνουά μέχρι και μια μέρα πριν την κλήρωση, αλλιώς αυτόματα την ημέρα της κλήρωσης θα αποσύρετε το όνομά σας.

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS A.E. Αριθμός Λογαριασμού : 0026.0031.35.0200930766 Αριθμός Λογαριασμού IBAN : GR7102600310000350200930766 Δικαιούχοι Λογαριασμού : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΙΧΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Με εκτίμηση Το ΔΣ της Π.Ε.Φ.Τ

73 views
bottom of page