top of page
  • PEFT

Πως ζήσαμε το 9ο τουρνουά στην Πάτρα....

συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που συμμετείχατε στο 9ο τουρνουά της Πάτρας στο three Action, και πολλά συγχαρητήρια και στους νικητές όλων των κατηγοριών. Δώσατε όλοι  πολύ δυνατούς, εντυπωσιακούς και θεαματικούς αγώνες.





Ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Δημήτρη Σκαράκη που οι προσπάθειες που ξεκίνησε πριν χρόνια, να μυήσει πολλά τζούνιορ στο σκουός, είναι εμφανές πως έχουν αρχίσει πλέον και καρποφορούν μιας και κάθε χρόνο προστίθενται ακόμα περισσότερα παιδιά της Κρήτης στα τουρνουά που διοργανώνονται ανα την Ελλάδα. Σε αυτόν τον αγώνα δίπλα του και ο Γιώργος Αδάμης που έχει εγκατασταθεί στην Κρήτη και δίνει τον καλύτερο εαυτό του, όπως και η πολύ σημαντική βοήθεια του Harry Londy που απλόχερα δίνει σε όλα τα τζούνιορ στην Κρήτη αλλά και όχι μόνο.  Τέλος ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο που βρίσκεται στο παρασκήνιο αλλά η βοήθειά της είναι εξίσου ουσιαστική και σημαντική και αξίζει και η ίδια πολλά συγχαρητήρια είναι η Χριστίνα Μπουζάκη.






Αυτή την προσπάθεια όμως εκτός από την Κρήτη την είδαμε και από την Πάτρα αλλά και από την Αθήνα. Πολύ δυνατά έχει μπει λοιπόν και η Πάτρα που έχει δημιουργήσει και το Σύλλογό της με πολλά τζούνιορ και με πολύ ανεβασμένο σκουοσιστικό επίπεδο, όπως απέδειξε ο Φάνης Ανδρικόπουλος που συνάντησε στον τελικό των τζούνιορ τον Βενιζέλο Συμεωνίδη, και οι δυο τους μας πρόσφεραν έναν από τους πιο δυνατούς και συγκινητικούς τελικούς του τουρνουά.

Και από την Αθήνα ο Πάνος Κοροβίλας, αν και νέος ιδιοκτήτης σκουός κλαμπ στον Πειραιά έχει αποδείξει ήδη την αγάπη και το μεράκι του και με τη πολύ σημαντική βοήθεια του Κώστα Καργιώτη μεγαλώνουν τη δική τους παρέα των τζούνιορ. Ο Γιάννης, η Ιωάννα και η Αθηνά δώσανε το παρόν τους και οι 2 κοπέλες μας χάρισαν και ένα πανέμορφο και δυνατό τελικό στις γυναίκες.


Τέλος αξίζει να αναφέρουμε τον τελικό αντρών μεταξύ του Δημήτρη Καραογλανίδη και του Λεωνίδα Μπενοβία, που δώσανε μια πολύ δυνατή μάχη για την πρώτη θέση με νικητή στο τέλος τον Λεωνίδα αλλά σε έναν πολύ όμορφο και απολαυστικό αγώνα που το τελικό σκορ 3-0 δεν μαρτυράει την πραγματική δυσκολία.





Σύντομα θα σας ενημερώσουμε και με το νέο μας αγωνιστικό σχεδιασμό.

το ΔΣ της ΠΕΦΤ

69 views
bottom of page