top of page
  • PEFT

Ενημέρωση για το τουρνουά στην Πάτρα 31-10-20

Αγαπητά μας μέλη,

όπως πολλές και πολλοί από εσάς ήδη ξέρετε, το επόμενο τουρνουά που είχαμε σχεδιάσει ήταν προγραμματισμένο να γίνει στην Πάτρα, προς το τέλος του Οκτωβρίου.

Το Δ.Σ. συνεδρίασε πριν λίγες μέρες και συζήτησε αυτό το θέμα, με σκοπό να πάρει κάποιες αποφάσεις για τα επόμενα βήματα. Παρ’ότι, θα ήταν εφικτό να γίνει το τουρνουά, θα έπρεπε να εφαρμοστούν αυστηρότατοι κανόνες (για παράδειγμα, εντός του χώρου να υπάρχουν μόνο οι παίκτες, προπονητές και διαιτητές και κανείς θεατής). ‘Ολοι μας ξέρουμε ότι οι επόμενες εβδομάδες θα είναι πολύ κρίσιμες για το πως θα εξελιχθεί το δεύτερο αυτό κύμα της πανδημίας Covid-19, άρα πιστεύουμε ότι η προτεραιότητα όλων μας είναι η υγεία των αθλητών και των συγγενών τους. Επίσης, θεωρούμε ότι, ένα από τα σημαντικότερα και πιο ευχάριστα κομμάτια όλων των τουρνουά μας είναι το κοινωνικό κομμάτι, αφού μας δίνει την ευκαιρία να βρεθούμε όλες και όλοι μαζί στον ίδιο χώρο, να αθληθούμε και συννάμα να δούμε και άλλους αγώνες. εκτός των δικών μας.

Με βάση τα παραπάνω, θεωρούμε ότι δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να ανακοινώσουμε το επερχόμενο τουρνουά και οφείλουμε να περιμένουμε τουλάχιστον λίγες ημέρες ακόμα, για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και ποιό θα είναι το status quo στη χώρα μας τις επόμενες εβδομάδες. Ένα τουρνουά χωρίς αρκετά/πολλά από τα μέλη μας δεν έχει κανένα νόημα, άρα επιφυλασσόμεθα για τώρα και θα σας κρατήσουμε ενήμερους όταν θα έχουμε καθαρότερη εικόνα, για το ότι προκύψει.

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για την κατανόησή σας και είμαστε σίγουροι ότι, ότι κάνουμε και όποιες αποφάσεις παίρνουμε, είναι πάντα με γνώμονα το καλό του αθλήματός μας, αλλά κυρίως την υγεία όλων μας!

Σας ευχαριστούμε,

Το ΔΣ της ΠΕΦΤ

181 views
bottom of page