top of page

PEFT Greek Squash Team Tournament 2019

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΙΧΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΕΦΤ


Το Ελληνικό Ομαδικό Τουρνουά Squash (PEFT Greek Squash Team Tournament) αποτελείται από Ομάδες που μπορεί να προέρχονται από Club/Σωματεία/Ομίλους της Ελληνικής Επικράτειας. Κάθε club/Σωματείο/Όμιλος δηλώνει την ομάδα του με το χαρακτηριστικό όνομα club/Σωματείου/Ομίλου του.


Συμμετοχή


Το τουρνουά αποτελείται από μικτές Ομάδες ανά κάθε Club/Σωματείο/Όμιλο της Ελλάδας.

Κάθε ομάδα αποτελείται από 4 έως 6 παίκτες-τριες, εκ των οποίων ένας είναι αρχηγός.


Ένας παίκτης δεν μπορεί να συμμετέχει ταυτόχρονα σε 2 διαφορετικές ομάδες.


Μια ομάδα μπορεί να περιλαμβάνει παίκτες από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και του εξωτερικού.


Κάθε ομάδα μπορεί να προσθέσει (και όχι να αλλάξει) νέους παίκτες (όχι πέραν του αριθμού των 6) μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου 2019.


Κάθε club συμμετέχει με τις ομάδες που έχει δηλώσει. Κάθε ομάδα συμμετέχει σε κάθε αγώνα με αντίπαλη ομάδα με ομάδα που θα αποτελείται από 4 αθλητές/ριες η καθεμιά που θα τους δηλώσει ο αρχηγός της, ταξινομημένους ανάλογα με αγωνιστικό επίπεδο του κάθε παίχτη με νούμερο 1 τον καλύτερο αγωνιστικά και αντικειμενικά παίχτη.


Φέτος δίνουμε την ευθύνη στον κάθε αρχηγό της ομάδας που θα τοποθετήσει τους παίχτες ώστε να μην υπάρχει η δέσμευση της βαθμολογίας για παίχτες που δεν ακολούθησαν τα τελευταία τουρνουά και βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη της Π.Ε.Φ.Τ. Παρόλαυτά αν δεν τοποθετηθούν οι παίχτες ανάλογα με την αξία τους η Π.Ε.Φ.Τ διατηρεί το δικαίωμα να παρέμβει και να έχει τον τελευταίο λόγο.


Σε κάθε αγώνα ο αρχηγός μπορεί να δηλώσει 4 διαφορετικά άτομα.


Κάθε ομάδα θα πρέπει υποχρεωτικά να συμμετέχει με το χρώμα και τη φανέλα της ομάδας και να έχει χαρακτηριστικό όνομα που θα έχουν δηλωθεί μέχρι 10/12/2019.

Κάθε Club/Σωματείο/Όμιλος υπό την αιγίδα και συνεργασία της ΠΕΦΤ μπορεί να διοργανώνει εσωτερικό πρωτάθλημα με σύστημα MONRAD και SEEDING από το RATING ή βάσει εσωτερικών κατατάξεων, και μέσω του tournamentsoftware για να επιλέξει την ομάδα/ες του που θα το εκπροσωπήσουν.


Η ημερομηνία της τελικής αγωνιστικής εκδήλωσης του ομαδικού είναι:

Κόστος Ομάδας: 120€ /ομάδα

Ημερομηνίες εγγραφής

H εγγραφή οριστικοποιείται με την καταβολή του κόστους εγγραφής, με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΕΦΤ, τράπεζας Eurobank,

GR7102600310000350200930766 στο tournament software


Σύστημα διεξαγωγής τελικού τουρνουά

Βαθμολογούμενο Round robin σε ομίλους ανάλογα με τις συμμετοχές των ομάδων.


Έπαθλα

Βραβεία-κύπελλα για τα 3 πρώτα club.

Βραβεία-μετάλλια στους παίκτες των ομάδων βάσει του συνολικού Squash levels της Ελληνικής Λίγκας ανεξαρτήτου ομάδας.

12 views
bottom of page