top of page
  • PEFT

9ο Three Action - Πάτρα "After Corona PEFT Squash Tournament"

Αγαπητά μέλη μας,


Η καραντίνα και ο εγκλεισμός λόγω covid-19, φαίνεται πως αργά αλλά σταθερά φτάνει στο τέλος της. Αυτό σίγουρα δεν σημαίνει πως ξεφύγαμε τελείως από τον κίνδυνο του ιού, αλλά πλέον γνωρίζουμε όλοι μας τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε για προστατευτούμε σε ατομικό επίπεδο άρα και σε συλλογικό.





Όσον αφορά τα προγραμματισμένα τουρνουά του Συλλόγου μας, ήδη σε δυο προηγούμενα email ενημερωθήκατε για την αναβολή των 2 τουρνουά που ήταν να γίνουν το ένα 15-17 Μαίου στα Χανιά και το άλλο 25-28 Ιουνίου στη Ρόδο. Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση όταν αποφασιστούν από το Δ.Σ της Π.Ε.Φ.Τ οι εκ νέου ημερομηνίες.


Σήμερα σας ενημερώνουμε πως το προγραμματισμένο τουρνουά της

Πάτρας 10-12 Ιουλίου, θα διεξαχθεί κανονικά.


Επίσημη ανακοίνωση του κράτους:

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 31 Μαΐου 2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε:



Πριν μπούμε στα τεχνικά του τουρνουά, τονίζουμε το εξής:

Όπως έχει κάνει σε όλους τους ΚΑΔ που έκλεισε στις 13 Μαρτίου το κράτος και σταδιακά αλλά σταθερά τώρα τους επανεκκινεί έναν-έναν με πρωτόκολλα ασφαλείας, έτσι αναμένουμε να γίνει στις αθλητικές δραστηριότητες και στα γυμναστήρια όλης της χώρας. Η Π.Ε.Φ.Τ δεν θέτει αυτά τα πρωτόκκολλα ασφαλείας αλλά σας διαβεβαιώνουμε όλους ότι σε συνεργασία με το εκάστοτε γυμναστήριο και τις οδηγίες που του έχουν δοθεί για την ασφαλή προστασία όλων μας θα σας ενημερώνουμε και θα αναμένουμε την αυστηρή τήρηση αυτών των μέτρων από όλα μας τα μέλη που θα συμμετέχουν στα τουρνουά μας.


Αδράξτε λοιπόν την ευκαιρία όσοι έχετε σκοπό να λάβετε μέρος και στο Πανελλήνιο που μπορεί να γίνει Ιούλιο ή Αύγουστο, ώστε να ξεκινήσετε με το τουρνουά της Πάτρας για να σας βρει πιο έτοιμους το Πανελλήνιο.

Τη συμμετοχή σας για το 9ο τουρνουά της Π.Ε.Φ.Τ που θα πραγματοποιηθεί στο Three Action στην Πάτρα 10-12/07/2020, μπορείτε να δηλώσετε στο λινκ:



Υπενθυμίζουμε πως για να ισχύει η συμμετοχή σας θα πρέπει να γίνει και η πληρωμή σας με κατάθεση στο λογαριασμό της Π.Ε.Φ.Τ:


Iban: GR7102600310000350200930766 - τράπεζα Eurobank, δικαιούχος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΙΧΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ.


account number: 0026.0031.35.0200930766


Καμία πληρωμή δεν θα γίνεται δεκτή με μετρητά στο εκάστοτε γυμναστήριο- κλαμπ που θα διεξάγεται τουρνουά της Π.Ε.Φ.Τ.


· Η συμμετοχή στο 9ο τουρνουά στο Three Action για τα μέλη της Π.Ε.Φ.Τ είναι 20€


· Η συμμετοχή στο 9ο τουρνουά στο Three Action για όσους δεν είνα μέλη της Π.Ε.Φ.Τ είναι 30€


· Όσοι δεν είναι ήδη και επιθυμούν να γίνουν μέλη η ετήσια συνδρομή για τη χρονική περίοδο Ιανουάριος 2020 – Δεκέμβριος 2020 είναι 15€.


Όλες οι πληρωμές γίνονται μόνο στο τραπεζικό λογαριασμό της Π.Ε.Φ.Τ


Στην αιτιολογία θα αναγράφεται:

Α) το ονοματεπώνυμό σας - ετήσια συνδρομή για όσους επιθυμείτε καταβολή της ετήσιας συνδρομή σας

ή

Β) ονοματεπώνυμο - 9ο Three Action αν πρόκειται για τη συμμμετοχή σας στο 9ο τουρνουά της Πάτρας.

ΠΡΟΣΟΧΗ:


6/7/2020 κλείνει η πλατφόρμα που μπορείτε να δηλώσετε το όνομά σας στο tournament software. Την Τρίτη 7/7/20 θα γίνει η κλήρωση του τουρνουά ενώ την Δευτέρα 6/7/20 όποιος δεν έχει πληρώσει τη συμμετοχή του στην τράπεζα θα αποσυρθεί το όνομά του και δεν θα συμμετέχει στην κλήρωση της Τρίτης, ακόμα και αν έχει κάνει την εγγραφή του μέχρι την Δευτέρα στο tournament software.


Σκοπός μας είναι ο σεβασμός σε όλους τους συμμετέχοντες.

53 views
bottom of page